EjendomsWatch

Sekretariatschef smutter fra By & Havn

Sekretariatschefen gennem over 10 år slutter på posten for i stedet at skifte til den private bygherrerådgiver Emcon.

Foto: PR.

Rikke Enderlein er stoppet som sekretariats- og udviklingschef i By & Havn, hvor Anne Skovbro netop har sat sig i direktørstolen.

Ifølge en opdatering på Linkedin skifter hun 1. oktober til en stilling hos bygherrerådgiveren Emcom med hjemsted i Lyngby.

"Efter næsten 11 år er det selvfølgeligt lidt underligt, men mest af alt glæder jeg mig til at blive en del af Emcons hold," skriver Rikke Enderlein.

I en kommentar takker Caroline Benjaminsen, adm. direktør for netværkssamarbejdet Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC), den afgående sekretariatschef og bestyrelsesmedlem i ØICC for sit store bidrag med at få organisationen godt på vej.

NREP udvider med direktør for projektudvikling

Ørestad er på vej til at blive et center for innovation 

"Vi kan sagtens håndtere den gæld, der er" 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier