NREP udvider med direktør for projektudvikling

Ejendomsinvestoren henter partner hos bygherrerådgiver i Lyngby.
Foto: PR
Foto: PR

Den nordiske ejendomsinvestor NREP, der har hovedsæde i Virum, har ansat Jesper Kyhl Gudmann som projektudviklingsdirektør, hvor han skal bidrage til NREP's position på boligmarkedet, oplyser virksomheden.

Han har hidtil været medejer af Lyngby-virksomheden Emcon, der rådgiver bygherrer og investorer og som i 2017 omsatte for 39 mio. kr.

"Vi oplever fortsat mange muligheder i boligmarkedet, og vi står over for en bred pipeline af nye projekter, som vi glæder os til at se blive til virkelighed. Jesper vil bidrage med hans solide erfaring inden for projektudvikling til at styrke vores udviklingsarbejde og vil i øvrigt supportere vores andre fokusområder. Vi er glade og stolte over, at Jesper bliver en del af holdet og ser frem til samarbejdet,” siger Steen Jønsson, udviklingsdirektør i NREP, i meddelelsen.

NREP blev etableret i 2005 og har siden foretaget over 220 ejendomsinvesteringer via fonde på vegne af institutionelle investorer og private formuer. Aktuelt forvaltes aktiver for omkring 4 mia. euro (ca. 30 mia. kr.), oplyser selskabet.

Jesper Kyhl Gudmann tiltræder i dag, 1. juni.

Ishøj får ny logistikejendom på 13.400 kvm

NREP lukker ny fond på over 6 mia. kr.

Lejere i NREP-ejet butikscenter brokker sig påny

NREP er parat til at bruge milliarder i Tingbjerg i København 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også