Tidligere Superliga-direktør skal lede entreprenørfirma

Entreprenørvirksomheden Henriksen & Madsen fra Løgstør har hyret ny adm. direktør med sportsprofil. Han skal stå for at styre selskabets vokseværk.
Længst ude til venstre i billedet sidder Stephan Schors. Billedet er taget fra da AaB til et pressemøde meddelte, at han pr. 1. juli 2013 ville blive Superligaklubbens adm. direktør. | Foto: PR
Længst ude til venstre i billedet sidder Stephan Schors. Billedet er taget fra da AaB til et pressemøde meddelte, at han pr. 1. juli 2013 ville blive Superligaklubbens adm. direktør. | Foto: PR

Henriksen & Madsen ansætter den tidligere direktør for Superliga-klubben AaB Stephan Schors i en nyoprettet stilling som administrerende direktør for den nordjyske entreprenørvirksomhed.

Det skriver Vesthimmerlands Avis.

Selskabet fra Løgstør har haft vokseværk de seneste år og har nu en størrelse, hvor der er brug for overordnet styring af forretningen, fortæller medejer og -grundlægger Lars Madsen til avisen.

Byggeselskabet har i dag ca. 125 ansatte, en bruttofortjeneste på 72 mio. kr. og en afdeling i Jylland og på Sjælland, viser det seneste regnskab. Ved årsskiftet voksede det nordjyske firma endnu mere med overtagelsen af selskabet DM Entreprenøren med 10-20 ansatte og en årlig omsætning på ca. 20 mio. kr.

Virksomheden skal gerne blive ved med at vokse særligt med flere totalentrepriser, og det er sportsprofilen hentet ind for at sørge for, ldey det.

"Jeg havde en god og lærerig tid i AaB, men jeg ser også frem til at prøve kræfter med en branche, hvor jeg selv har mere indflydelse på, hvordan tingene udvikler sig. Henriksen & Madsen har et virkelig godt navn og rygte, og det skal vi værne om. Men der er ingen tvivl om, at jeg ser potentiale for forbedringer flere steder," udtaler Stephan Schors til avisen.

Det var ikke, fordi han ikke leverede resultat i AaB, at han blev fyret tilbage i marts 2018.

I de ca. fem år han sad som adm. dirketør for klubben leverede han overskud og investeringer i forretningen. Men AaB ønskede en profil, der kunne løfte udviklingen på det kommercielle område, lød det fra bestyrelsesformand Finn V. Nielsen, da meldingen om fyringen kom ud. En melding der i pressen blev beskrevet som et chok, fordi direktøren havde leveret gode økonomiske resultater.

​Poul Erik Henriksen og Lars Madsen grundlagde murerfirmaet tilbage i 1990 som et tomandsfirma. I starten var det kun mure- og betonopgaver firmaet beskæftigede sig med, men i takt med at selskabet er vokset har kompetenceområderne udvidet sig til at omfatte både store og små opgaver inden for jord og kloakarbejde, betonarbejde, murerarbejde, tagarbejde og anlægsopgaver.

Formelt tiltrådte Stephan Schors stillingen fredag 13. juli.

Bygningsstyrelsen henter ny direktør eksternt

Ny direktør på plads i By & Havn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også