EjendomsWatch

Bygningsstyrelsen henter ny direktør eksternt

Konstitueret direktør, der tog over efter fyringen af Gyrithe Saltorp, fortsætter ikke på posten, men afløses af kommunal byggechef.

Foto: PR

Det bliver Rasmus Brandt Lassen, som fra 1. april bliver ny direktør for Bygningsstyrelsen, hvor forgængeren Gyrithe Saltorp i oktober blev fyret med henvisning til budgetoverskridelser på den kommende Niels Bohr-bygning på Københavns Universitet.

46-årige Rasmus Brandt Lassen kommer fra en stilling som byggechef gennem tre år i Københavns Kommune, fremgår det af en meddelelse fra Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, hvorunder styrelsen hører.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier