Domea.dk beholder formand i endnu en periode

Fredag på den almene bygge- og boligadministration Domea.dk's årlige repræsentantskabsmøde i Nyborg på Fyn blev både formand og næstformand genvalgt.
Poul Rasmussen, bestyrelsesformand i Domea.dk. | Foto: PR
Poul Rasmussen, bestyrelsesformand i Domea.dk. | Foto: PR

Poul Rasmussen blev fredag eftermiddag genvalgt som bestyrelsesformand for den almene bygge- og boligadministration Domea.dk.

Det skete på Domea.dk's årlige repræsentantskabsmøde i Nyborg på Fyn, hvor Repræsentantskabet, som er organisationens øverste myndighed, var til stede for at stemme om en ny bestyrelse. Der sidder ca. 225 medlemmer i Repræsentantskabet, som består af repræsentanter fra de forskellige lokale boligorganisationer, der er medlem af Domea.dk.

Også næstformanden Svend Overgaard blev genvalgt.

Formanden får dermed endnu et år på posten for Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer, mens næstformanden får to år, skriver Domea.dk i en pressemeddelelse.

"Jeg er utrolig glad for den opbakning, der er til vores arbejde i bestyrelsen til at gøre Domea.dk klar til fremtiden. Det viser med al tydelighed, at vi er på rette spor. Derfor er jeg stolt over, at repræsentantskabet har vist mig tilliden og genvalgt mig til formand," udtaler Poul Rasmussen, i meddelelsen.

Ud over Poul Rasmussen og Svend Overgaard var også en række andre af Domea.dk's bestyrelsesmedlemmer, som tæller 15 i talt, på valg.

Poul Rasmussen bor i Vordingborg, hvor han er afdelingsformand i Kirsebærplantagen og næstformand i Boligselskabet Domea Vordingborg, som er en de ca. 90 boligselskaber, der er fuld- eller forretningskunde hos Domea.dk. I alt ejer Domea.dks kunder ca. 60.000 almene boliger.

Domea under tidspres med nybyggeri i Kolding

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Samarbejde mellem tre boligselskaber sænker huslejen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også