Peter Frische forlader Industriens Pension

Pensionsselskabets chef for ejendomsinvesteringer skal styrke forretningsområdet hos konsulenthus. Vi ser et større marked for os på internationale og komplekse transaktioner, lyder det fra partner.
Foto: PR
Foto: PR

Det globale konsulenthus EY opruster på ejendomsområdet i Danmark og henter Peter Frische, chef for ejendomsinvesteringer hos Industriens Pension. Det skriver EY i en pressemeddelelse.

Ambitionen er at skabe et stærkt forretningsområde, der bygger på brancheindsigt og EY’s øvrige kompetencer inden for blandt andet transaktioner, værdiansættelse, due diligence, lyder det.

"Det danske ejendomsmarked er i stigende grad i fokus hos store, internationale investorer, der sidste år stod for mere end halvdelen af ejendomstransaktioner i Danmark. Vi ser en god mulighed for at styrke vores rådgivning på området, særligt med fokus på de internationale og mere komplekse transaktioner," siger Torben Hartz, partner i EY, i meddelelsen.

Hos Industriens Pension har Peter Frische haft ansvaret for ejendomsinvesteringer gennem de sidste fem år. Her har Peter Frische varetaget investeringer for ca. tre mia. kr. direkte i danske ejendomme, investeret i danske ejendomsfonde samt OPP-ejendomme.

"Vi rådgiver i dag bredt inden for ejendomsbranchen og ser øget behov i markedet. Vi mener, at vi på dette felt har en styrke i vores globale netværk, brancheindsigt og ekspertisen inden for transaktioner. Vi glæder os over at kunne byde en stærk profil som Peter Frische med på holdet," siger Torben Hartz i meddelelsen.

Peter Frische tiltræder senest i EY den 1. august 2018.

"Kombinationen af EY’s globale organisation, en stærk kundebase og en bred vifte af kompetencer giver et rigtig godt afsæt for at styrke rådgivning om transaktioner inden for ejendomsmarkedet. Jeg glæder mig til at blive en del af EY og bringe min erfaring, netværk og kompetencer i spil," siger Peter Frische i meddelelsen.

Han kom til Industriens Pension i 2013 efter gennem tre år som chef for Norrporten i Danmark, der i dag er overtaget af Castellum.

Industriens Pension er "absolut tilfreds" med afkast på ejendomme

Revisorer taber 95 mio. kr. på salg af ejendom

Industriens Pension skal vokse 150 pct på danske ejendomme

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også