EjendomsWatch

Revisorer taber 95 mio. kr. på salg af ejendom

Fraflyttet og solgt EY-hovedsæde på Frederiksberg, hvor en af Skats nye styrelser nu flytter ind, har efterladt et milliontab hos den tidligere ejer.

Foto: PR

I en af årets 10 største ejendomshandler overtog Bygningsstyrelsen tidligere i år for knap 1,1 mia. kr. det tidligere EY-hovedsæde på 36.000 kvm i Flintholm-kvarteret på Frederiksberg.

Dengang ville Mette Storm, nordisk administrationsdirektør i EY, ikke over for EjendomsWatch oplyse, om salget gav en gevinst til EY, der har ejet ejendommen siden 2014, hvor stort set samtlige partnere i revisionshuset KPMG skiftede til rivalen og indebar, at KPMG-huset skiftede navn til EY-huset.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier