EjendomsWatch

Frank Jensen giver verbal krammer til Kramer

Københavns overborgmester er fuld af lovord om en af sine forgængere på posten, der nu stopper som adm. direktør for By & Havn. Han har sat byen på verdenskortet som en af de bedste at bo i, lyder det.

Frank Jensen (tv) og Jens Kramer Mikkelsen under på valgaftenen for folketingsvalget i september 2011. Foto: Ritzau Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Det er de store roser, som Frank Jensen (S), overborgmester i Københavns Kommune, finder frem, når han skal beskrive betydningen af det arbejde, som Jens Kramer Mikkelsen har gjort for udviklingen af den danske hovedstad.

"Jens Kramer Mikkelsen har været en helt central figur i den fantastiske transformation, som København har været igennem. Befolkningsflugt, der blev vendt til fremgang, metro over hele byen, rene havnebade og nye bydele som Ørestad og Nordhavn. Det har alt sammen været med til at gøre København til en af verdens bedste byer at bo i, og Kramer har været med hele vejen," siger Frank Jensen i et skriftligt svar til EjendomsWatch.

"Nu stopper han efter at have leveret det bedste årsregnskab for By & Havn nogensinde. Det er imponerende, og København skylder ham en stor tak," fortsætter han.

Jens Kramer Mikkelsen var selv socialdemokratisk overborgmester i årene 1989 til 2004, hvorefter han blev adm. direktør i Ørestadsselskabet, forgængeren for By & Havn, der stod for anlæg og drift af Københavns Metro samt for planlægningen og udviklingen af Ørestad.

Han fratræder ved udgangen af juli 2018. Københavns Kommune ejer 95 pct. af By & Havn, mens staten ejer resten.

Jens Kramer Mikkelsen fratræder som chef for By & Havn

Frank Jensen: Vi skal formå at fastholde udenlandske investorer i København

Frank Jensen vil fremskynde udvikling af godsbaneterræn

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier