EjendomsWatch

Home Erhverv rykker ind på projektmarkedet i København

Nordsjællandsk erhvervsmægler udvider til hovedstaden og bliver ny franchisetager. Kæden skal have en større bid af projektmarkedet, lyder det fra topchef.

Mikkel Søby bliver franchisetager i Home Erhverv København. | Foto: PR

Fra den 1. juli er bliver erhvervsmægler Mikkel Søby ny franchisetager i Home Erhverv København, fremgår det af en pressemeddelelse.

I forbindelse med ejerskiftet udvider Home Erhverv København sit fokus og går efter en tættere tilknytning mellem erhvervscentret og det voksende storkøbenhavnske projektmarked, lyder det.

"Ejendomsmarkedet udvikler sig, og det gør Home Erhverv også, og derfor vil vi i København fremover satse mere på et strategisk samarbejde med vores projektafdelinger," siger Uffe Drejer, adm. direktør i Home, i meddelelsen.

Mikkel Søby har været indehaver i Home Erhverv siden 2010 og driver i forvejen to Home Erhvervscentre i Nordsjælland  i Hillerød og Helsingør - ligesom han er bestyrelsesformand for erhvervsmæglernes ejendomsportal, Ejendomstorvet.dk, der er Danmarks største portal for erhvervslokaler.

"Vi ser et øget potentiale i at udnytte snitfladerne mellem bolig og erhverv, og jeg er overbevist om, at vi med et trimmet setup kan skabe god synergi for kunderne og derved øge værditilførslen," siger Mikkel Søby i meddelelsen.

Mikkel Søby har tidligere været ansat i mæglerfirmaet Red — i dag Red Cushman & Wakefield — og projektudviklingsselskabet Skanska. Før skiftet til ejendomsbranchen slog han sine folder i musikbranchen som musiker, producent og som manager for Thomas Helmig og D-A-D.

Han overtager efter Claus Obel Skovgaard, der stopper pr. 30. juni efter godt fire år som indehaver for at lave et karriereskifte, der dog bliver inden for ejendomsbranchen, oplyser Home Erhverv.

Home-kæden har i alt otte Home Erhvervscentre, 165 home bolig-butikker og fire Home servicecentre rundt om i landet.

Danske Bank holder fast i dansk mæglerkæde efter frasalg i Norge

Erhvervsmægler udvider ejerkreds med chef fra Red Cushman & Wakefield

Home-erhvervsmægler skifter til Colliers

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier