EjendomsWatch

Formand for Ejendomsforeningen Danmark stopper

Efter 16 år på posten stopper John R. Frederiksen som bestyrelsesformand for Ejendomsforeningen Danmark.

John Frederiksen, formand for Ejendomsforeningen Danmark. | Foto: Sara Galbiati

Ejendomsforeningen Danmarks landsmøde på torsdag bliver formand John R. Frederiksens sidste, oplyser han til Berlingske. Efter 16 år som bestyrelsesformand for foreningen stopper han.

"Jeg ville allerede gerne være fratrådt sidste år, hvor jeg var på valg. Men så tog jeg et år ekstra, fordi vi besluttede, at vi skulle gøre noget med direktionen. Det har vi fået på plads nu, og vi er i gang med at opdatere strategien. Så det er et fantastisk godt tidspunkt at sige stop på. Alting har sin tid, og det er også godt at få nye øjne på det," siger John R. Frederiksen til Berlingske.

Sidste år fyrede interesseorganisationen sin adm. direktør Torben Christensen, som fratrådte pludseligt i maj. I december samme år ansatte organisationen i stedet 46-årige Jannick Nytoft, der kom fra en stilling som adm. direktør i Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening (DVCA).

Mens John R. Frederiksen har været et velkendt ansigt udadtil, skal den nye formand være det i mindre grad. I stedet bliver det i højere grad den adm. direktør, der fremover kommer til at repræsentere Ejendomsforeningen Danmark, skriver Berlingske.

Den 70-årige formand bestrider en lang række bestyrelsesposter og vil fortsat være aktiv ejendomsbranchen. Han er bl.a. også bestyrelsesformand i Grundejernes Investeringsfond.

Ny direktør i Ejendomsforeningen vil skrue op for lobbyindsatsen

Jannick Nytoft bliver ny adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier