EjendomsWatch

Jannick Nytoft bliver ny adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark

Brancheorganisationen for ejendomsinvestorer og -administratorer finder ny topchef med bred erfaring i bagagen.

Foto: PR

Ejendomsforeningen Danmark har pr. 1. december ansat 45-årige Jannick Nytoft som ny adm. direktør, oplyser foreningen.

Jannick Nytoft, der er uddannet cand.scient.pol. og journalist, kommer fra en stilling som adm. direktør i Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening – i daglig tale DVCA, der er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels.

"Jeg ser frem til samarbejdet med Jannick, som har stor ledelseserfaring fra sine tidligere jobs. Ejendomsforeningen Danmark er en veldrevet organisation i en positiv udvikling, hvor målet er at blive endnu mere åben, dynamisk og professionel. Jeg er personligt meget glad for, at Jannick har fundet stillingen som adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark interessant," siger John R. Frederiksen, formand for Ejendomsforeningen Danmark, i meddelelsen.

Den nye topfigur har tidligere arbejdet som politisk chef i Pensam, som kommunikationschef i Plastindustrien i Danmark og som partner i en konsulentvirksomhed. Desuden har Jannick Nytoft været viceborgmester i Albertslund, fremgår det.

"Ejendomsbranchen arbejder med central dansk infrastruktur, som vi alle på den ene eller anden måde bruger i vores hverdag. Ejendomsforeningen Danmark har mange udfordringer af relevans ikke bare for ejendomsbranchen, men for hele samfundet. Med alle de centrale aktører repræsenteret, er Ejendomsforeningen Danmark et vigtigt middel til at sikre gode rammevilkår og samarbejde i branchen," siger Jannick Nytoft i meddelelsen.

Jannick Nytoft afløser Torben Christensen, der fratrådte pludseligt i maj.

Formand efter direktørfyring: "Torben har gjort det godt, men..."

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier