EjendomsWatch

Newsec Datea opruster med markedschef

Ejendomsadministratoren opretter stilling til at tage sig af salg- og tilbudsprocesser samt udvikling af nye produkter. Den nye markedschef er fundet i egne rækker.

Mikkel Ravnsbæk Nielsen, markedschef hos Newsec Datea. | Foto: PR

Mikkel Ravnsbæk Nielsen skal i en nyoprettet stilling som markedschef drive Newsec Dateas salgs- og tilbudsprocesser samt produktudvikling, skriver ejendomsadministratoren i en pressemeddelelse.

36-årige Mikkel Ravnsbæk Nielsen kommer fra en stilling som udlejningschef i Newsec Datea og får i sin nye position ansvar for at drive Newsec Dateas salgs- og tilbudsprocesser samt bistå koncernen med den fortsatte udvikling af produkter og services til både danske og internationale ejendomsinvestorer, lyder det.

"Vi oplever en stor tilgang af nye kunder, og har en klar strategi om at vokse yderligere og tilbyde kunderne den bedst mulige service. Den nye Market Manager spiller en væsentlig rolle i den strategi, og Mikkel Ravnsbæk Nielsen har de faglige og personlige kvalifikationer til at løfte opgaven," siger Lars Brondt, markeds- og udviklingsdirektør hos Newsec Datea, i meddelelsen.

Mikkel Ravnsbæk Nielsen har en uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund som statsautoriseret ejendomsmægler og kom i 2011 til Newsec Datea – først som erhvervsmægler og porteføljemanager og siden 2016 som udlejningschef.

"Jeg glæder mig til at være med til at understøtte vores overordnede vækststrategi og arbejde med at udvide og udvikle Newsec Dateas tilbud til investorerne. Sammen med mine 1700 nordiske kolleger i Newsec-koncernen er målet fortsat at være Nordeuropas største og mest kompetente Full Service Property House," siger Mikkel Ravnsbæk Nielsen.

Datea skal administrere hotelinvestering til 500 mio. kr.

Newsec formidler salg af erhvervsejendom til Lars Larsen

Newsec Datea får amerikansk storkunde i hus

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier