EjendomsWatch

Studiebolig-bygger ansætter ny udviklingsdirektør

Basecamp Student hiver 46-årig kemiingeniør ind fra stilling som direktør for Byrgruppen til central position.

Lars Hagstrøm. | Foto: PR

Den skandinaviske del af Basecamp Student har ansat Lars Hagstrøm i stillingen som udviklingsdirektør.

I samarbejde med den adm. direktør, Jesper Dam, får han ansvar for Basecamps vækst med særlig fokus på opbygningen af lokale projektorganisationer i Sverige, Norge og Finland, hvor Basecamp konceptet ligesom i Danmark er under udrulning, skriver Basecamp Student i en pressemeddelelse.

Lars Hagstrøm er og uddannet kemiingeniør. Han kommer senest fra en stilling som direktør for bygherrerådgiveren Byrgruppen og har tidligere været ansat i det svenske rådgivningsfirma Sweco.

Basecamp Student Scandinavia er en del af koncernen Basecamp Student International, der igennem de seneste par år har opført studieboligkoncepter i Tyskland, Polen, og Danmark, og arbejder på at gøre det samme i Sverige, Norge og Finland.

Selskabet har sit eget koncept for studieboliger, som firmaet både bygger og drifter.

I København er der allerede et Basecamp-koncept placeret på Georg Brandes Plads i indreby. Herudover skal selskabet i gang med at opføre 639 studieboliger på adressen Skovbrynet omkring halvanden km vest for DTU.

Herning-entreprenør skal bygge 786 boliger i Lyngby-Taarbæk 

MT Højgaard vinder ordre til 232 mio. kr. for DTU

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier