EjendomsWatch

Lintrup & Norgart får ny partner

Erhvervsmæglerens partnerkreds på fem mand får et nyt navn i form af Thomas Wenzell Olesen, der oprindeligt kom fra svenske Castellum.

Thomas Wenzell Olesen. | Foto: PR

I 2017 ansatte den københavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart Thomas Wenzell Olesen som direktør. Godt et år senere træder han ind i firmaets partnerkreds, oplyser virksomheden.

Inden Thomas Wenzell Olesen gik over til den danske mægler, var han dansk landedirektør for den svenske ejendomskoncern Castellum, hvor han nåede at arbejde i godt ni måneder. Inden da havde han i knap fire år været markedschef for ejendomsselskabet Norrporten, der i 2016 blev opkøbt af Castellum, hvorefter han blev chef for de samlede danske aktiviteter i Castellum med storkøbenhavnske erhvervsejendomme for ca. 4,5 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier