EjendomsWatch

Lintrup & Norgart får ny partner

Erhvervsmæglerens partnerkreds på fem mand får et nyt navn i form af Thomas Wenzell Olesen, der oprindeligt kom fra svenske Castellum.

Thomas Wenzell Olesen. | Foto: PR

I 2017 ansatte den københavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart Thomas Wenzell Olesen som direktør. Godt et år senere træder han ind i firmaets partnerkreds, oplyser virksomheden.

Inden Thomas Wenzell Olesen gik over til den danske mægler, var han dansk landedirektør for den svenske ejendomskoncern Castellum, hvor han nåede at arbejde i godt ni måneder. Inden da havde han i knap fire år været markedschef for ejendomsselskabet Norrporten, der i 2016 blev opkøbt af Castellum, hvorefter han blev chef for de samlede danske aktiviteter i Castellum med storkøbenhavnske erhvervsejendomme for ca. 4,5 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier