EjendomsWatch

Lintrup & Norgart leverer rekordoverskud

Stigende handel med investeringsejendomme er med til at give erhvervsmægleren med base i indre by i København sit hidtil bedste regnskabsår – overskuddet mere end fordobles. Direktør melder over for EjendomsWatch om en god start på 2018.

Stig Lintrup, adm. direktør hos Lintrup & Norgart. | Foto: PR

Den københavnske erhvervsmægler Lintrup & Norgart kommer ud af 2017 med solid medvind, blandt andet i kraft af større transaktioner på vegne af ejendomsinvestor Mikael Goldschmidt og børsnoterede Jeudan.

En fremgang i omsætningen på 62 pct. og mere end en fordobling af overskuddet betyder, at 2017 blev selskabets hidtil bedste år siden grundlæggelsen i 2005.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier