EjendomsWatch

Deas henter ny udlejningschef hos centerudvikler

Ejendomsforvalterens hovedkontor på Flintholm i København får ny chef med projekterfaring fra en række af landets større shoppingcentre.

Torben Kristiansen | Foto: PR Deas

54-årige Torben Kristiansen bliver ny udlejningschef for en række af de shoppingcentre, Deas administrerer og udvikler, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I sin nye stilling vil Torben Kristiansen blandt andet stå i spidsen for de strategiske overvejelser i udlejningsprocessen i en række af ejendomsforvalterens shoppingcentre i Danmark, fremgår det.

Torben Kristiansen kommer fra en stilling hos udviklingsfirmaet Braaten+Pedersen, hvor han var koncept- og udlejningschef.

Den nye udlejningschef har i mere end 30 år beskæftiget sig med konceptudvikling, herunder som koncept- og udlejningchef på projekter, der har omhandlet butikscentre som Fields i København, Bruun’s Galleri i Aarhus og Friis i Aalborg.

Deas siger farvel til direktør Christian Melgaard

Deas får teamchef med 11 års erfaring fra Skat

Deas henter ny kundechef hos Salling Ejendomsadministration

Butiksformidler henter ny chef hos Deas

Deas-direktør skifter til CEJ Ejendomsadministration

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier