EjendomsWatch

Deas-direktør skifter til CEJ Ejendomsadministration

Ejendomsadministratoren sætter ny mand i front i afdelingen for andels- og ejerforeninger.

Foto: PR

Efter 10 år som afdelingsdirektør hos ejendomsforvalteren Deas skifter 60-årige Per Holm 1. februar til CEJ Ejendomsadministration, meddeler CEJ.

"Med ansættelsen af Per opruster vi markant indenfor foreningsområdet. Du får meget svært ved at finde nogen i vores branche, som ved mere om foreningssegmentet end han. Samtidig får vi en kollega, der stadig er levende optaget af at udvikle og forbedre administrationsprodukterne overfor foreningerne," siger Anne Marie Oksen, adm. direktør i CEJ, i meddelelsen.

Heri glæder Per Holm sig ligeledes:

"Efter mange gode år hos Deas glæder jeg mig meget til nye udfordringer hos en aktør, der er dybt specialiseret i ejendomsadministration. Jeg kender CEJ og menneskene bag rigtig godt i forvejen, så jeg ved, hvad jeg går ind til. Jeg bliver en del af et af de mest dedikerede ejendomsadministrationsselskaber på markedet i dag," lyder det.

CEJ udnævnte for nylig Mette Hamurkesen til administrationschef. Det er hendes hidtidige ansvarsområde, der nu overtages af Per Holm.

Ny direktør hos CEJ Ejendomsadministration

CEJ går efter større tyngde i hele Danmark 

Jeudan-topchef skal skabe fremgang hos ejendomsadministrator

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier