EjendomsWatch

Gældstyngede Lauritz.com sælger ejendom til modebosser

Lauritz.com har fået solgt ejendommen Rovsingsgade 68 i København til stifterne af modefirmaet Samsøe & Samsøe.

Ejendommen Rovsingsgade 68 i København som Lauuritz.com har solgt for 35 mio. kr. | Foto: /ritzau/Lars Krabbe

Det gældstyngede auktionshus Lauritz.com har solgt ejendommen Rovsingsgade 68 i København for 35 mio. kr. Køber er et selskab ejet af stifterne af tøjfirmaet Samsøe & Samsøe.

Det meddeler Lauritz.com via fondsbørsen.

"Ejendommen er solgt uden fremtidige forpligtigelser for Lauritz.com Group til en pris på 35 millioner kroner. Salget påvirker ikke regnskabet for Lauritz.com for 2018, men vil styrke likviditeten med 35 mio. kr.", skriver Lauritz.com.

Køber er selskabet Rovsinggade 68 ApS, der er ejet af Sextus Next. Sextus Next er ejet af Peter, Frederik og August Sextus Rasmussen. I selskabet ligger en stribe ejendomme i midten af København.

Peter Sextus Andersen har tjent store penge på sin ledelse og sit ejerskab af tøjmærket Samsøe & Samsøe, der over de sidste mange år har vokset sig stort.

Nedskrivning på ejendom trækker Lauritz-regnskab i minus

Svensk mediechef bliver ny direktør for Lauritz.com

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier