EjendomsWatch

Jeudan-direktør skal svinge den liberale fane

Per Hallgren bliver ny formand for den borgerligt-liberale tænketank Cepos, hvor han siden 2015 har siddet i bestyrelsen.

Foto: PR/Lisbeth Holten.

Per Hallgren, topchef i den børsnoterede ejendomskoncern Jeudan, bliver fra juni formand for tænketanken Cepos.

"Cepos er en spændende kombination af et stærkt fagligt analysemiljø og viljen og evnen til at forholde sig kritisk til de elementer af vores samfundsindretning, der trænger til at blive nytænkt. Det er der mere brug for nu end nogensinde, og jeg glæder mig til at sætte mig i spidsen for det arbejde," siger Per W. Hallgren til Cepos' nyhedsbrev.

Han afløser Bjørn Høi Jensen, som efter 10 år i bestyrelsen og seks år som formand vinder tiden rigtig til "at give depechen videre".

Skiftet sker på Cepos' såkaldte centerråd 4. juni, fremgår det.

Jeudan vinder pris for informative årsrapporter

Jeudan-topchef melder klar til stigende renter

Forsiden lige nu

Dades overtager 120.000 kvm erhvervsejendomme fra Coop

Ejendomsselskabet overtager Aarhus-ejendomme med en værdi på over 1 mia. kr., hvor også internationale investorer har været på banen. Coop tjener penge på transaktionen, siger direktør til EjendomsWatch. Handlen er en af de største nogensinde i Aarhus, siger rådgiver. (Opdateret)

Thylander Gruppen løfter afkastet til sine investorer

Det var sidste år en indbringende forretning at investere med Thylander Gruppen, hvor frasalg var med til at tage solide gevinster hjem. Timing og tålmodighed er afgørende, hvis man vil tjene penge på ejendomme, lyder det til EjendomsWatch fra grundlægger Lars Thylander, der har 35 års erfaring i branchen.

Advokat sår tvivl om visdommen i billigere boliger

Billige boliger efterspørges ikke i særlig høj grad i den brede befolkning, da prisen kun er én blandt mange parametre for boligsøgende, påpeger advokat hos Bech-Bruun. Han mener, at politikerne kunne se på udbuddet, hvis man ønsker priserne ned.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier