EjendomsWatch

Jeudan-direktør skal svinge den liberale fane

Per Hallgren bliver ny formand for den borgerligt-liberale tænketank Cepos, hvor han siden 2015 har siddet i bestyrelsen.

Foto: PR/Lisbeth Holten.

Per Hallgren, topchef i den børsnoterede ejendomskoncern Jeudan, bliver fra juni formand for tænketanken Cepos.

"Cepos er en spændende kombination af et stærkt fagligt analysemiljø og viljen og evnen til at forholde sig kritisk til de elementer af vores samfundsindretning, der trænger til at blive nytænkt. Det er der mere brug for nu end nogensinde, og jeg glæder mig til at sætte mig i spidsen for det arbejde," siger Per W. Hallgren til Cepos' nyhedsbrev.

Han afløser Bjørn Høi Jensen, som efter 10 år i bestyrelsen og seks år som formand vinder tiden rigtig til "at give depechen videre".

Skiftet sker på Cepos' såkaldte centerråd 4. juni, fremgår det.

Jeudan vinder pris for informative årsrapporter

Jeudan-topchef melder klar til stigende renter

Forsiden lige nu

Ophævet kontrakt får Nordicom-topchef til at skyde tilbage mod Poul Erik Bech

Park Street Nordicom og Lea Ejendomspartner har ophævet samarbejdet og deler måske ikke længere opfattelse af, hvordan tilgangen til ejendomsadministration ser ud. Det siger Park Street Nordicoms topchef i en kommentar til EjendomsWatch efter torsdagens opsigtsvækkende opsigelse af aftalen om forvalte ejendomme for 2 mia. kr.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uenighed prægede nyhedsstrømmen i den forløbne uge, hvor både Nordicom og Lea Ejendomspartner samt Jeudan og PWC sluttede samarbejdet. EjendomsWatch leverede rigtig og ikke kopi-journalistik i form af interviews med hovedpersonerne samt egne nyheder om opkøb i Hørsholm, et milliardprojekt og nyt hotel i København og en udbyder af ejendomsprojekter med nye målsætninger.

Ny hotelkæde indtager København og går efter mindst 1000 værelser

Hollandske Citizen M har netop slået dørene op for sit nyeste hotel i Dagmarhus ved Rådhuspladsen. Det er den hollandske hotelkædes første stop i Skandinavien – men ikke det sidste. Jagten på mursten må dog aldrig gå på kompromis med kædens brand, og derfor har hollænderne også helt specifikke krav til beliggenhed og bygningens anatomi. EjendomsWatch har mødt en af medstifterne i den ekspansive Citizen M-kædes nye gemakker midt i København.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier