EjendomsWatch

Jeudan-direktør skal svinge den liberale fane

Per Hallgren bliver ny formand for den borgerligt-liberale tænketank Cepos, hvor han siden 2015 har siddet i bestyrelsen.

Foto: PR/Lisbeth Holten.

Per Hallgren, topchef i den børsnoterede ejendomskoncern Jeudan, bliver fra juni formand for tænketanken Cepos.

"Cepos er en spændende kombination af et stærkt fagligt analysemiljø og viljen og evnen til at forholde sig kritisk til de elementer af vores samfundsindretning, der trænger til at blive nytænkt. Det er der mere brug for nu end nogensinde, og jeg glæder mig til at sætte mig i spidsen for det arbejde," siger Per W. Hallgren til Cepos' nyhedsbrev.

Han afløser Bjørn Høi Jensen, som efter 10 år i bestyrelsen og seks år som formand vinder tiden rigtig til "at give depechen videre".

Skiftet sker på Cepos' såkaldte centerråd 4. juni, fremgår det.

Jeudan vinder pris for informative årsrapporter

Jeudan-topchef melder klar til stigende renter

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier