Wihlborgs får ny direktør for projektudvikling

Den svenske kontorspecialist finder intern erstatning til posten som chef for projekt og udvikling i koncernen.
Andreas Ivarsson, ny direktør for projekt og udvikling i Wihlborgs | Foto: PR
Andreas Ivarsson, ny direktør for projekt og udvikling i Wihlborgs | Foto: PR

Det bliver Andreas Ivarsson, der indtager posten som direktør for afdelingen for projekter og udvikling i Wihlborgs Fastigheter, når navneskiftene i topledelsen træder i kraft ved næste generalforsamling i den svenske ejendomskoncern 25. april.

Andreas Ivarsson har siden august 2017 arbejdet som ejendomsudvikler i Wihlborgs, og inden da havde han en rolle som marketingschef hos Skandia Fastigheter, hvor han arbejdede i elleve år.

Det skriver den svenske kontorspecialist i en pressemeddelelse.

Han overtager chefstolen fra Ulrika Hallengren, som skal være adm. direktør i Wihlborgs, mens den nuværende adm. direktør Anders Jarl bliver bestyrelsesformand i selskabet.

"Vi har mange spændende udviklingsprojekter på både kort og lang sigt, og jeg er overbevist om, at han er den rigtige person til lede disse," udtaler Anders Jarl, adm. direktør i Wihlborgs Fastigheter i meddelelsen.

Den svenske ejendomskoncern, hvis fokus er på erhvervsejendomme i Øresundsområdet, har de senere år opkøbt en række ejendomme i området omkring Storkøbenhavn. Ud af selskabets godt 28 mia. kr. store ejendomsportefølje er ca. 20 pct. investeret i Danmark, lød det i selskabets kvartalsregnskab fra oktober 2017.

 Wihlborgs får kvindelig ingeniør som topchef

 Dansk milliardkøb hjælper Wihlborgs med at ramme "rekordår"

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også