EjendomsWatch

Cushman & Wakefield Red henter tidligere advokat hos konkurrent

Større efterspørgsel på hjælp til ejendomsstrategi, får Cushman Wakefield Red til at hive 40-årig, tidligere advokat ind i afdelingen for rådgivning af lejere i erhvervsejendomme. (Rettet.)

Foto: PR

(Artikel rettet kl. 12.30 med korrekt benævnelse af afdeling og jobtitel.)

Erhvervsmæglerfirmaet Cushman Wakefield Red hyrer ny mand til sin afdeling for lejerrådgivning, skriver Cushman Wakefield Red i en pressemeddelelse.

Den nye mand er den 40-årige Allan Ulrich Bjørnsholm. Han er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet, har en fortid som advokat og kommer senest fra erhvervsmægleren Newsec Egeskov & Lindquist, hvor han arbejdede som lejerrådgiver. Hans nye titel hos Red bliver director.

"Udviklingen på ejendomsmarkedet har medført en øget tendens til, at virksomheder ser en værdi i at alliere sig med en erfaren og professionel rådgiver til at hjælpe med at løse ejendomsstrategiske problemstillinger. Denne tendens har vi længe set internationalt hos de globale virksomheder, der er kunder hos Cushman & Wakefield. Men vi ser i stigende grad også danske virksomheder, der kommer til os for at få hjælp og rådgivning," udtaler Marie Helms, associeret partner og chef for lejerrådgivningsafdelingen, i meddelelsen.

"Allans indsigt og erfaring sikrer, at vi fortsat kan følge med efterspørgslen og også fremover kan levere professionel rådgivning på et højt fagligt niveau til alle vores kunder," fortsætter hun.

Associeret partner i Red skifter til CBRE

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier