EjendomsWatch

Deas henter ny direktør hos Cobblestone

Afdelingsdirektør med 20 års brancheerfaring får ansvar for andelsbolig- og ejerforeninger.

Foto: PR

Ejendomsforvalteren Deas har fra årsskiftet ansat 42-årige Jesper Moe som ny afdelingsdirektør med ansvar for foreninger, meddeler Deas.

Han kommer fra en stilling som administrationschef i Cobblestone Property Management, der indtil for nylig hed Administrationshuset, og bibringer 20 års erfaring.

Som afdelingsdirektør bliver Jesper Moes primære fokus at fastholde kundetilfredshed og styrke og udvikle kunderelationer samt at styrke leverancerne til Deas’ over 950 andelsbolig- og ejerforeninger samt grundejerforeninger, fremgår det.

Jesper Moe overtager posten efter Per Holm, som efter eget ønske fortsætter som kundeansvarlig for en række større foreninger i Deas, skriver Deas.

Deas-topchef undsiger artikel om budgetafvigelse

Deas-direktør skifter til projektudvikler

Deas-topchef: Et salg har været tæt på 

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Erhvervskunder sendt på jagt efter ny bank

Svenske Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens 500 danske erhvervskunder skal ud at finde sig en anden bank. Aftale med Sydbank gælder ikke danske kunder.

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier