EjendomsWatch

44 boliger og nyt supermarked på vej ved Holstebro

Projektudvikleren Innovater har købt grund på 30.000 kvm i tiltro til et voksende indbyggertal i området.

Foto: PR

Byggeriet af 44 rækkehuse og en Rema 1000-butik går nu i gang ved Halgård Vest uden for Holstrebro efter at lokalplanen for området er faldet på plads, oplyser projektudvikleren bag, Innovater, i en pressemeddelelse.

Grunden, der ligger på hjørnet af Herningvej og Halgårdvej, er købt af Innovater, der har overladt til det NRE Denmark og arkitektfirmaet Atra at stå for opførelsen, fremgår det.

"Vi har haft et fortrinligt samarbejde med Holstebro Kommune og er kommet frem til en god løsning, som både skaber attraktive boliger og nye indkøbsmuligheder for beboerne i Halgård, Mejdal og omegn," siger Andreas Bagunck, projektudvikler hos Innovater, i meddelelsen.

Ud over nem adgang til indkøb er der i lokalplanen lagt vægt på, at området får et rekreativt fællesareal og en støjvold imod Herningvej.

"Frem mod 2025 er forventningen, at flere vil flytte til Halgård Vest og Mejdal, og at befolkningstallet i denne periode vil vokse med 600 personer. Det skaber et solidt grundlag for en ny dagligvarebutik, og med sit familievenlige sortiment til discountpriser passer Rema 1000’s profil perfekt," siger Andreas Bagunck.

Byggeriet er i gang, og den nye Rema 1000 forventes at stå færdig omkring marts 2018.

164 Aarhus-lejligheder solgt til Catella-fond

Core Property Management køber 102 nye lejligheder i Aarhus

Israelsk investor køber danske ejendomme for en kvart mia. kr. om året 

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier