EjendomsWatch

Tetris sælger boliger for 150 mio. kr. til Heimstaden

55 lejligheder i Ørestad er seneste skud på Heimstadens danske portefølje.

Foto: PR-illustration

Projektudvikleren Tetris har solgt sidste etape af sit projekt Skovkvarteret i Ørestad til svenske Heimstaden, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Der er talt om tre bygninger med i alt 55 lejligheder, som er ved at blive opført med færdiggørelse til næste sommer, fremgår det.

Totalt omfatter projektet ca. 5000 kvm med en transaktionsværdi på 150 mio. kr.

"Transaktionen sker gennem opkøb af selskab og finansieres med egen likviditet samt realkreditfinansiering, skriver Heimstaden.

Gorrissen Federspiel har været Heimstadens rådgiver, fremgår det.

Heimstaden annoncerede i sidste uge en af årets største handler, da over 1500 boliger uden for København kom på det børsnoterede svenske selskabs hænder.

Heimstaden efter milliardhandel: Vi er en pålidelig køber

Svensk investor køber danske boligejendomme for 2,9 mia. kr.

Heimstaden fortsætter sit opkøbstogt til Lyngby 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier