EjendomsWatch

Afsat bestyrelse i børsselskab er genindsat

Næstformand for bestyrelsen i Royal Unibrew er i lighed med resten af ejendomsselskabs bestyrelse og direktion genindtrådt efter at være blevet afsat af Erhvervsstyrelsen.

Foto: Colourbox

Efter gennem 11 dage at være blevet fjernet fra ledelsen af ejendomsselskabet German High Street Properties er bestyrelse og direktionen nu genindtrådt.

På grund af at selskabet ikke i rette tid havde indleveret årsrapport for 2016, afsatte Erhvervsstyrelsen i sidste uge selskabets ledelse og pågyndte en tvangsopløsning af selskabet.

"Den under 11.09.2017 fremsendte anmodning til Sø- og Handelsrettens Skifteretsafdeling om opløsning af virksomheden, er tilbagetaget," skriver Erhvervsstyrelsen fredag.

Tilbage som bestyrelsesformand er derfor Hans Thygesen, Schweiz, hans bror, Walther Thygesen – der er bestyrelsesnæstformand i Royal Unibrew – samt de to øvrige bestyrelsesmedlemmer Kim Lautrup og Peter Marner Jacobsen. Direktør Michael Hansen er ligeledes genindtrådt.

Styrelse fjerner ledelsen i børsnoteret ejendomsselskab

Ejendomshandel ryger på gulvet efter kritik fra aktionærer 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier