EjendomsWatch

Afsat bestyrelse i børsselskab er genindsat

Næstformand for bestyrelsen i Royal Unibrew er i lighed med resten af ejendomsselskabs bestyrelse og direktion genindtrådt efter at være blevet afsat af Erhvervsstyrelsen.

Foto: Colourbox

Efter gennem 11 dage at være blevet fjernet fra ledelsen af ejendomsselskabet German High Street Properties er bestyrelse og direktionen nu genindtrådt.

På grund af at selskabet ikke i rette tid havde indleveret årsrapport for 2016, afsatte Erhvervsstyrelsen i sidste uge selskabets ledelse og pågyndte en tvangsopløsning af selskabet.

"Den under 11.09.2017 fremsendte anmodning til Sø- og Handelsrettens Skifteretsafdeling om opløsning af virksomheden, er tilbagetaget," skriver Erhvervsstyrelsen fredag.

Tilbage som bestyrelsesformand er derfor Hans Thygesen, Schweiz, hans bror, Walther Thygesen – der er bestyrelsesnæstformand i Royal Unibrew – samt de to øvrige bestyrelsesmedlemmer Kim Lautrup og Peter Marner Jacobsen. Direktør Michael Hansen er ligeledes genindtrådt.

Styrelse fjerner ledelsen i børsnoteret ejendomsselskab

Ejendomshandel ryger på gulvet efter kritik fra aktionærer 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier