EjendomsWatch

Coops topchef om tabte millioner: Vi er ikke i historisk krise

Forretningen lever i bedste velgående, siger Coops topchef, Peter Høgsted, selvom fortrolige tal tegner et andet billede. Fremtiden byder på butikopgraderinger frem for åbninger af nye.

Peter Høgsted, adm. direktør i Coop. | Foto: /ritzau/Sofia Busk

Danmarks største dagligvarekoncern, Coop, har i årets førte halvår tabt millioner af kroner på sine tre dagligvarekæder Superbrugsen, Dagli’brugsen og Kvickly. Det viser fortrolige tal, som Jyllands-Posen er i besiddelse af.

Men adm. direktør i Coop Peter Høgsted afviser, at koncernen på nogen måde er i knibe. Det til trods for at de tre Coop-ejede brugskæder er langt efter årets budget og foreløbig klarer sig dårligere end i det ellers skuffende 2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier