EjendomsWatch

Børsselskab sælger ejendom i Tyskland

Børsnoterede German High Street Properties skiller sig af med ejendom i Passau.

Foto: PR

Det børsnoterede ejendomsselskab German High Street Properties sælger ejendommen Bahnhofstrasse 2 i Passau for 10 mio. euro (ca. 75 mio. kr.), oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

"Handlen gennemføres med virkning pr. 30. juni 2017 hvor betalingen af restkøbesummen på 8 mio. euro sker. Inden 30. juni 2016 modtages 2 mio. euro af købesummen til sikring af handlens gennemførsel. Sælger oppebærer resultatet fra ejendommens drift indtil 30. juni 2017," hedder det i meddelelsen.

Ejendommen er i selskabets seneste regnskab vurderet til pris på 8,1 mio. euro, fremgår det.

Selskabet fastholder sine forventninger til et 2016-resultat før refinansieringsomkostninger, værdiregulering og skat på mellem 1,3 og 1,5 mio. euro.

German High Street Properties er kontrolleret af Alexander og Kristoffer Thygesen. Bestyrelsesformand er Hans Thygesen, ligesom bestyrelsesformand i Alectia Walther Thygesen også sidder i bestyrelsen.

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Klumme: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier