EjendomsWatch

Valby-ejendomme skifter igen hænder efter kun 15 måneder

London-baseret kapitalforvalter sælger sammen med dansk partner 101 boliger efter lidt over et års ejerskab. Køberen, en udenlandsk pensionskæmpe, forholder sig tavs til handlen.

Foto: Keystone/PR

Den London-baserede kapitalforvalter Europa Capital og dennes danske partner, Keystone Investment Management, har solgt to boligejendomme i Valby. Køberen er Bayerische Versorgungskammer (BVK), der er en samling af pensionskasser fra den velbeslåede delstat Bayern i Sydtyskland. Ejendommene er købt til en fond, der forvaltes af finske Capman.

Prisen er ikke offentliggjort, men de 101 boliger har i juni skiftet ejer via en selskabshandel mellem to Luxembourg-fonde. I selskabets seneste tilgængelige regnskab var ejendommene ved udgangen af 2016 værdisat til 288 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier