EjendomsWatch

Udlandsdansker henter stadig større gevinster på Valby-ejendomme

Ejendomsselskab ejet af milliardær sælger igen nyopførte ejendomme — denne gang boliger til en værdi på over en kvart milliard. Det giver behov for at placere penge på et opadgående og ombejlet marked, men vi er i stand til at vente på de rigtige muligheder, siger bestyrelsesformand til EjendomsWatch.

Området Valby Maskinpark, hvor ejendommene løbende bliver udviklet og skifter ejere i disse år. | Foto: Google

De Forenede Ejendomsselskaber, som er ejet af den Schweiz-bosatte milliardær Jørgen Troelsfeldt, sælger endnu en etape af projektområdet Valby Maskinpark. Køberen af de 106 nyopførte boliger er den London-baserede kapitalforvalter Europa Capital og dennes danske partner, Keystone Investment Management.

De to parter har tidligere foretaget lignende handler i 2015 og 2016. Steffen Ebdrup, bestyrelsesformand i De Forenede Ejendomsselskaber, kalder derfor forhandlingerne for "en fredsommelig proces".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier