EjendomsWatch

Tidligere murermester køber nordjyske rækkehuse for trecifret millionbeløb

En forhenværende murermester har for lige over 100 mio. kr. købt et nordjysk rækkehus-projekt fra en amerikansk kapitalforvalter til et afkast, der er så højt, at han ikke tør fortælle det til pressen. Sælger oplever hård konkurrence på markedet.

Foto: PR/Nicolajsen Fotografi for Familiebolig

Boliginvestoren Erik Sørensen har købt et færdigbygget rækkehus-projekt med 58 lejemål til børnefamilier af den børsnoterede amerikanske kapitalforvalter Ares Management for lige over de 100 mio. kr., og til et startafkast så højt, at han vil holde det hemmeligt.

De seks år gamle rækkehuse, som hver har ca. 117 kvm fordelt på soveværelse, tre værelser, to badeværelser og et køkkenalrum, ligger i Klarup, som er godt otte kilometer sydøst for Aalborg — den lokale storby, hvor Erik Sørensen i ca. 30 år har slået sine folder som ejendomsinvestor, efter han i 14 år af "nød og trang" var murermester.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier