EjendomsWatch

Mediehus samler tropperne i ikonisk finansbygning

En af landets mest kendte erhvervsbygninger får fyldt en hel etage med mediefolk. Til gengæld skrumper virksomheden, som har navngivet ejendommen.

Der bliver mindre og mindre Codan i Codanhus, det Dades-ejede højhus på Gammel Kongevej 60 lige inden for byporten til Frederiksberg i København. Flere etager rømmet af forsikringsselskabet har stået tomme, men fra 1. august bliver en af dem overtaget af avisgrenen af den børsnoterede North Media-koncern, der før var kendt som Søndagsavisen.

"Vi rykker ind med knap 60 mand på 16. etage, hvor der er plads til ca. 70 arbejdspladser. For os er der ikke tale om en spareøvelse, men vi vil gerne samle funktionerne og være tættere på vores kunder, læsere og andre stakeholdere som kommuner og interesseorganisationer. Vi samler redaktionerne for vores lokalaviser og for de fælles artikler i Søndagsavisen, vores salgsfolk, produktion, prepress og HR," siger Gorm Wesing Flyvholm, direktør for North Media Aviser, til EjendomsWatch på en mobilforbindelse fra Italien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier