EjendomsWatch

Mediehus samler tropperne i ikonisk finansbygning

En af landets mest kendte erhvervsbygninger får fyldt en hel etage med mediefolk. Til gengæld skrumper virksomheden, som har navngivet ejendommen.

Der bliver mindre og mindre Codan i Codanhus, det Dades-ejede højhus på Gammel Kongevej 60 lige inden for byporten til Frederiksberg i København. Flere etager rømmet af forsikringsselskabet har stået tomme, men fra 1. august bliver en af dem overtaget af avisgrenen af den børsnoterede North Media-koncern, der før var kendt som Søndagsavisen.

"Vi rykker ind med knap 60 mand på 16. etage, hvor der er plads til ca. 70 arbejdspladser. For os er der ikke tale om en spareøvelse, men vi vil gerne samle funktionerne og være tættere på vores kunder, læsere og andre stakeholdere som kommuner og interesseorganisationer. Vi samler redaktionerne for vores lokalaviser og for de fælles artikler i Søndagsavisen, vores salgsfolk, produktion, prepress og HR," siger Gorm Wesing Flyvholm, direktør for North Media Aviser, til EjendomsWatch på en mobilforbindelse fra Italien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier