EjendomsWatch

Genrejst ejendomsmatador leverer millionoverskud og varsler frasalg

Dårlige tider er blevet vendt til gode hos Michael Kaa Andersen, der var tæt på at vælte økonomisk under finanskrisen. Nu griner han lidt af pensionskasser, som er på zigzagkurs, siger han til EjendomsWatch kort før, at han afslutter en større ejendomshandel.

Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

Ejendomsinvestoren Michael Kaa Andersen, der tilbage i 00'erne blev udråbt som Danmarks rigeste ejendomsudvikler, har taget endnu et skridt mod at få genrejst det forretningsimperium, som han siden finanskrisen har kæmpet for at holde økonomisk kørende.

Hans tidligere omkring 180 selskaber fordelt på flere særskilte koncerner er ved at blive forenklet til cirka 50, hvoraf en del, især under Proark-koncernen, stadig kører med negativ egenkapital og bryske revisorpåtegninger. Men da 59-årige Michael Kaa Andersen selv har overtaget 95 pct. af den gæld, der tidligere lå hos banker og kreditinstitutioner, har han efter eget udsagn tålmodigheden til stille og roligt at få genskabt en sund økonomi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier