
Ejendomsinvestoren Michael Kaa Andersen, der tilbage i 00'erne blev udråbt som Danmarks rigeste ejendomsudvikler, har taget endnu et skridt mod at få genrejst det forretningsimperium, som han siden finanskrisen har kæmpet for at holde økonomisk kørende.
Hans tidligere omkring 180 selskaber fordelt på flere særskilte koncerner er ved at blive forenklet til cirka 50, hvoraf en del, især under Proark-koncernen, stadig kører med negativ egenkapital og bryske revisorpåtegninger. Men da 59-årige Michael Kaa Andersen selv har overtaget 95 pct. af den gæld, der tidligere lå hos banker og kreditinstitutioner, har han efter eget udsagn tålmodigheden til stille og roligt at få genskabt en sund økonomi.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementMere fra EjendomsWatch
"State of the art": Ny ejer vil forvandle 129-årig ejendom på Københavns Rådhusplads
Ny ejer af den 14.000 kvm store Helmerhus-bygning i hjertet af København er med hjælp fra Henning Larsens tegnestue klar til at ændre ejendommen markant. Endnu ikke offentliggjort materiale viser, at planerne bl.a. tæller restauranter og butikker i stueplan samt en helt ny etage ”med 360 graders udsigt over byen.”
Danica-direktør kalder det "fair" at give rabat på inflationsdrevne huslejestigninger
Mens visse udlejere vælger at hæve huslejen til det højest mulige niveau i en tid med rekordhøj inflation og stigende omkostninger, har en af landets største aktører, Danica Ejendomme, valgt at barbere halvdelen af lejestigningen. ”Vi vil gerne have, at vores lejere har råd til at blive boende,” forklarer adm. direktør Michael Nielsen.