EjendomsWatch

Ejer af ejendom ved Rådhuspladsen melder om stor interesse fra hotelkæder

Dagmarhus i midten af København bliver nu til hotel. Familien bag ejendommen oplever en massiv efterspørgsel efter steder at etablere hoteller.

Foto: PR

Da advokatfirmaet Gorrissen Federspiel rykkede fra Dagmarhus ved Rådhuspladsen i København til det nyåbnede Axel Towers få minutters gang væk, stod ejerne, familien Hildebrandt, med en tom skal, som de kunne gentænke.

Den forhenværende kontorejendom bliver nu konverteret til et hotel med 230 værelser. Det er den hollandske hotelkæde CitizenM, som etablerer sit første hotel hotel i Skandinavien. Men der utrolige mange bejlere, der ville etablere hotel på den centrale beliggenhed.

"Da tilladelserne var kommet på plads, begyndte jeg at kigge mig om efter en lejer, og der gik ikke ret lang tid, før det væltede ind med hotelprojekter. Der er masser, der vil dette her," siger Claus Hildebrandt til Børsen.

Han er direktør, men alle tre børn i anden generation er medejere af familieselskabets aktiver, der oprindeligt er grundlagt i en automobilforretning startet af Jørgen Henrik Hildebrandt. Ejendommene ejes gennem selskaberne H.H. Ejendomsinvest ApS, Ejendomsselskabet Katarina og Badeanstalten København. Familien ejer også Hotel Ascot i samme karré som Dagmarhus samt Hotel Sankt Annæ mellem Kgs. Nytorv og Amalienborg. I alt har familien ca. 45.000 kvm erhvervsejendomme og hoteller.

Ejendomsfamilie henter hotelkæde til hjertet af København

Ejendomsfamilie vil sætte liv i kendt karré

Gammelt smuglerhotel går efter mere end overnattende gæster  

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier