Ejer af ejendom ved Rådhuspladsen melder om stor interesse fra hotelkæder

Dagmarhus i midten af København bliver nu til hotel. Familien bag ejendommen oplever en massiv efterspørgsel efter steder at etablere hoteller.
Foto: PR
Foto: PR

Da advokatfirmaet Gorrissen Federspiel rykkede fra Dagmarhus ved Rådhuspladsen i København til det nyåbnede Axel Towers få minutters gang væk, stod ejerne, familien Hildebrandt, med en tom skal, som de kunne gentænke.

Den forhenværende kontorejendom bliver nu konverteret til et hotel med 230 værelser. Det er den hollandske hotelkæde CitizenM, som etablerer sit første hotel hotel i Skandinavien. Men der utrolige mange bejlere, der ville etablere hotel på den centrale beliggenhed.

"Da tilladelserne var kommet på plads, begyndte jeg at kigge mig om efter en lejer, og der gik ikke ret lang tid, før det væltede ind med hotelprojekter. Der er masser, der vil dette her," siger Claus Hildebrandt til Børsen.

Han er direktør, men alle tre børn i anden generation er medejere af familieselskabets aktiver, der oprindeligt er grundlagt i en automobilforretning startet af Jørgen Henrik Hildebrandt. Ejendommene ejes gennem selskaberne H.H. Ejendomsinvest ApS, Ejendomsselskabet Katarina og Badeanstalten København. Familien ejer også Hotel Ascot i samme karré som Dagmarhus samt Hotel Sankt Annæ mellem Kgs. Nytorv og Amalienborg. I alt har familien ca. 45.000 kvm erhvervsejendomme og hoteller.

Ejendomsfamilie henter hotelkæde til hjertet af København

Ejendomsfamilie vil sætte liv i kendt karré

Gammelt smuglerhotel går efter mere end overnattende gæster  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også