EjendomsWatch

"Vi er kommet fantastisk i mål uden retssager og voldgift"

ATP Ejendomme, en af de tre pensionskasser bag Axel Towers, forventer, at alt bliver udlejet, når de sidste håndværkere er færdige. Ved den officielle åbning siger direktør til EjendomsWatch, at der er hentet værdifuld erfaring til kommende projekter.

Kronprins Frederik klipper snoren til den officielle åbning af Axel Towers. Fra højre er han flankeret af Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme, Frank Jensen (S), overborgmester i Københavns Kommune, Lene Tranberg, Lundgaard & Tranberg Arkitekter, og Niels Heering, advokat hos Gorrissen Federspiel. | Foto: PR

Københavns Politi havde travlt med at holde styr på kronprinserne omkring Rådhuspladsen og Tivoli tirsdag ved middagstid. Mens den japanske Kronprins Naruhito besøgte Industriens Hus i forbindelse med sit statsbesøg, indviede Kronprins Frederik kontorbyggeriet Axel Towers, der officielt slog dørene op. 

Der er ingen tvivl om, at det har været et af de mest komplicerede byggerier, vi har været med til – af mange årsager. Men vi er kommet fantastisk i mål uden retssager og voldgift, som tit kan dukke efter byggerier af den her størrelse, så det er vi komfortable med.

Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier