EjendomsWatch

"Vi er kommet fantastisk i mål uden retssager og voldgift"

ATP Ejendomme, en af de tre pensionskasser bag Axel Towers, forventer, at alt bliver udlejet, når de sidste håndværkere er færdige. Ved den officielle åbning siger direktør til EjendomsWatch, at der er hentet værdifuld erfaring til kommende projekter.

Kronprins Frederik klipper snoren til den officielle åbning af Axel Towers. Fra højre er han flankeret af Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme, Frank Jensen (S), overborgmester i Københavns Kommune, Lene Tranberg, Lundgaard & Tranberg Arkitekter, og Niels Heering, advokat hos Gorrissen Federspiel. | Foto: PR

Københavns Politi havde travlt med at holde styr på kronprinserne omkring Rådhuspladsen og Tivoli tirsdag ved middagstid. Mens den japanske Kronprins Naruhito besøgte Industriens Hus i forbindelse med sit statsbesøg, indviede Kronprins Frederik kontorbyggeriet Axel Towers, der officielt slog dørene op. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier