EjendomsWatch

"Vi er kommet fantastisk i mål uden retssager og voldgift"

ATP Ejendomme, en af de tre pensionskasser bag Axel Towers, forventer, at alt bliver udlejet, når de sidste håndværkere er færdige. Ved den officielle åbning siger direktør til EjendomsWatch, at der er hentet værdifuld erfaring til kommende projekter.

Kronprins Frederik klipper snoren til den officielle åbning af Axel Towers. Fra højre er han flankeret af Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme, Frank Jensen (S), overborgmester i Københavns Kommune, Lene Tranberg, Lundgaard & Tranberg Arkitekter, og Niels Heering, advokat hos Gorrissen Federspiel. | Foto: PR

Københavns Politi havde travlt med at holde styr på kronprinserne omkring Rådhuspladsen og Tivoli tirsdag ved middagstid. Mens den japanske Kronprins Naruhito besøgte Industriens Hus i forbindelse med sit statsbesøg, indviede Kronprins Frederik kontorbyggeriet Axel Towers, der officielt slog dørene op. 

Der er ingen tvivl om, at det har været et af de mest komplicerede byggerier, vi har været med til – af mange årsager. Men vi er kommet fantastisk i mål uden retssager og voldgift, som tit kan dukke efter byggerier af den her størrelse, så det er vi komfortable med.

Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier