EjendomsWatch

Michelin-kokke rykker ind i Axel Towers i København

De næsten færdige kobbertårne over for Tivoli i København får skybar og restaurant i tre etager i et af tårnene, oplyser ATP Ejendomme. (Opdateret)

Foto: PR-illustration

(Artikel opdateret 13. juni kl. 14 med yderligere oplysninger.)

En af de nyere fikspunkter i Københavns skyline, Axel Towers, over for Tivolis hovedindgang, får til efteråret restaurant, sky bar og selskabslokaler i et af de karakteristiske kobbertårne.

I en meddelelse fra ATP Ejendomme fremgår det, at det er folkene bag Restaurant Aarø & co, bedre kendt som AOC, der rykker ind i et af tårnene med, hvad parterne ifølge det internetbaserede Magasinet KBH selv betegner som casual-stylish eatery.

Restauranten placeres på 8.-10. etage i tårn D, der vender ud mod Cirkusbygningen og Jernbanegade, hvor gæsterne får egen separat indgang, fremgår det.

Største lejer i Axel Towers er advokatfirmaet Gorissen Federspiel, der tegner sig for to tredjedele af arealet.

Kaffebaren Starbucks og Peter Beier Chokolade er blandt detailhandelslejerne, som udlejeren, ATP Ejendomme, tidligere har annonceret.

Også PFA Pension og Industriens Pension står bag Axel Towers.

Medie: Prestigebyggeri koster pensionskasser stor nedskrivning 

Axel Towers får tre nye lejere - 90 pct. er nu udlejet 

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier