EjendomsWatch

Michelin-kokke rykker ind i Axel Towers i København

De næsten færdige kobbertårne over for Tivoli i København får skybar og restaurant i tre etager i et af tårnene, oplyser ATP Ejendomme. (Opdateret)

Foto: PR-illustration

(Artikel opdateret 13. juni kl. 14 med yderligere oplysninger.)

En af de nyere fikspunkter i Københavns skyline, Axel Towers, over for Tivolis hovedindgang, får til efteråret restaurant, sky bar og selskabslokaler i et af de karakteristiske kobbertårne.

I en meddelelse fra ATP Ejendomme fremgår det, at det er folkene bag Restaurant Aarø & co, bedre kendt som AOC, der rykker ind i et af tårnene med, hvad parterne ifølge det internetbaserede Magasinet KBH selv betegner som casual-stylish eatery.

Restauranten placeres på 8.-10. etage i tårn D, der vender ud mod Cirkusbygningen og Jernbanegade, hvor gæsterne får egen separat indgang, fremgår det.

Største lejer i Axel Towers er advokatfirmaet Gorissen Federspiel, der tegner sig for to tredjedele af arealet.

Kaffebaren Starbucks og Peter Beier Chokolade er blandt detailhandelslejerne, som udlejeren, ATP Ejendomme, tidligere har annonceret.

Også PFA Pension og Industriens Pension står bag Axel Towers.

Medie: Prestigebyggeri koster pensionskasser stor nedskrivning

Axel Towers får tre nye lejere - 90 pct. er nu udlejet

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier