EjendomsWatch

Dansk Supermarked vil have hurtig dagligvarehandel i forladte Kiwi-butikker

Forladte Kiwi-lokaler i hovedstaden skal laves om til særlig type Føtex-butikker som led i ny satsning.

Foto: Jens Henrik Daugaard

Dansk Supermarked vil indrette mindre Føtex-butikker i de efterladte lokaler fra den hedengange Kiwi-kædes københavnske placeringer. Det skriver Finans.dk.

Det er de såkaldte Føtex Food-butikker, der skal servicere kunder i hovedstadsområdet. Her er konceptet, at de sælger mad og hverdagsvarer, men i mindre grad pladskrævende og særligt udvalgte ting. Eksempelvis sælger en Føtex Food-butik — typisk — ikke havemøbler, som en normal Føtex kunne gøre.

"Vi er i færd med at vurdere og planlægge, hvad de 81 lejemål skal bruges til. Det er oplagt, at Føtex Food kan overtage nogle af de lukkede Kiwi-butikker —sikkert en håndfuld. Det er nok primært i København, men kan også blive andre steder i landet," siger Mads Hvidtved Grand, kommunikationsdirektør i Dansk Supermarked, til avisen.

Det fremgår, at Føtex Food i forvejen har 14 butikker rundt omkring i landet, hvor ni af disse er placeret i Storkøbenhavn.

Supermarkeder jagter storbykunder i kampen mod discount

Topchef venter 20 nye Føtex Food-butikker i København

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier