EjendomsWatch

Dansk Supermarked vil have hurtig dagligvarehandel i forladte Kiwi-butikker

Forladte Kiwi-lokaler i hovedstaden skal laves om til særlig type Føtex-butikker som led i ny satsning.

Foto: Jens Henrik Daugaard

Dansk Supermarked vil indrette mindre Føtex-butikker i de efterladte lokaler fra den hedengange Kiwi-kædes københavnske placeringer. Det skriver Finans.dk.

Det er de såkaldte Føtex Food-butikker, der skal servicere kunder i hovedstadsområdet. Her er konceptet, at de sælger mad og hverdagsvarer, men i mindre grad pladskrævende og særligt udvalgte ting. Eksempelvis sælger en Føtex Food-butik — typisk — ikke havemøbler, som en normal Føtex kunne gøre.

"Vi er i færd med at vurdere og planlægge, hvad de 81 lejemål skal bruges til. Det er oplagt, at Føtex Food kan overtage nogle af de lukkede Kiwi-butikker —sikkert en håndfuld. Det er nok primært i København, men kan også blive andre steder i landet," siger Mads Hvidtved Grand, kommunikationsdirektør i Dansk Supermarked, til avisen.

Det fremgår, at Føtex Food i forvejen har 14 butikker rundt omkring i landet, hvor ni af disse er placeret i Storkøbenhavn.

Supermarkeder jagter storbykunder i kampen mod discount

Topchef venter 20 nye Føtex Food-butikker i København

Forsiden lige nu

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de vigtigste historier i den forløbne uge, hvor endnu en milliardhandel blev en realitet, da Dades solgte Codanhuset i København, finske Capman købte Grundtvigs Hus, TK-direktør Frede Clausens afgang fik en dato og hotelkæden Radisson i et interview med EjendomsWatch fortalte om sine danske ambitioner.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier