EjendomsWatch

Aktieudvidelse i Admiral Capital støttes af minoritetsinvestor

Dansk minoritetsejer i Admiral Capital har stor tillid til selskabet og investerer yderligere sammen med svenske Kvalitena.

Foto: Thomas Picard / Stock.Xchng

Det lille børsnoterede ejendomsselskab Admiral Capital sætter gang i en aktieudvidelse med henblik på yderligere vækst og opkøb, og det får den danske minoritetsejer i Admiral Capital, Olav W. Hansen A/S i Horsens, til at sige ja til yderligere aktier i selskabet.

"Vi har stor tillid til Kvalitena. Vi er aktionærer i forvejen, og vi vil gerne støtte op om selskabets planer, som de er beskrevet i prospektet," siger direktør i Olav W. Hansen Ole Steffensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier