EjendomsWatch

Fokus Asset Management sætter 200 mio. kr. i byfornyelse

Området omkring Østerport Station i København omdannes til 17.000 kvm kontorer og butikker. Vi er ikke nervøse ved risikoen, lyder det fra bygherren.

Foto: PR-visualisering

Et gennemgribende revitalisering af Østerport Station og Oslo Plads i København bliver nu sat i gang med Fokus Asset Management som bygherre og CG Jensen som hovedentreprenør, skriver Børsen.

Byggearbejdet vil føre til 17.000 kvm kontorer og butikker. Der tilføjes en etage på en eksisterende bygning, og en ledig byggeret vil blive udnyttet til at opføre en seksetagers kontorbygning.

"Østerport er en gateway ind til København. Infrastrukturmæssigt ligger ejendommen fantastisk. Med metro og stationen er vi ikke så nervøse for at tage denne risiko i markedet," siger Tonny Nielsen, adm. direktør i Fokus Asset Management, til Børsen.

Han forventer, at der skal investeres 200 mio. kr. i projektet, som efter revitaliseringen ventes at repræsentere en samlet værdi af 600 mio. kr., fremgår det.

Bl.a. Mærsk har kontorer i det eksisterende byggeri, men fraflytter i forbindelse med ombygningen.

Den nye ejendom hedder Østerport II og vil erstatte en nuværende grå betonbygning ved siden af Østerport Station på Oslo Plads 2.

Aberdeen-afhopper går frem: Sparer millionbeløb på ny forvaltningsaftale

Fire nye ansigter hos ekspansiv dansk kapitalforvalter

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier