EjendomsWatch

Aberdeen-afhopper går frem: Sparer millionbeløb på ny forvaltningsaftale

Det vakte opsigt, da Tonny Nielsen i 2016 som et lyn fra en klar himmel forlod Aberdeen Asset Management med en ejendomsportefølje på 6,2 mia. kr. Nu viser det første regnskab i eget regi pæn fremgang over hele linjen. Forventninger er ligeledes positive, siger topchefen til EjendomsWatch.

Tonny Nielsen skiftede i 2016 fra Aberdeen for at stifte eget kapitalforvaltningsselskab, Fokus Asset Management. | Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

Da Tonny Nielsen sidste år forlod Aberdeen Asset Management for at starte eget firma, Fokus Asset Management, tog han, foruden 19 medarbejdere, en ejendomsportefølje på 6,2 mia. kr. med, samlet i selskabet API Property Fund Denmark. Nu har selskabet, der har skiftet navn til Commercial Real Estate Denmark, leveret sit første regnskab med Fokus som forvalter.

Tidligere chef går fra Aberdeen med 6,2 mia. kr.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier