EjendomsWatch

Fast Ejendom har fremgang efter fald i driftsomkostninger

Takket være mindre omfang af renoveringer kan ejendomsselskabet løfte sit kvartalsresultat.

Det lille børsnoterede ejendomsselskab Fast Ejendom har haft fremgang i indtjeningen i første kvartal i forhold til sidste år, hvor lavere omkostninger er en del af forklaringen på de bedre resultater.

Ejendomsselskabet fik et driftsoverskud på 11,2 mio. kr. i de første tre måneder af året. I samme periode sidste år havde selskabet et overskud på 6,9 mio. kr., fremgår det af Fast Ejendoms delårsrapport.

Selskabets driftsomkostninger var i første kvartal på 6,4 mio. kr. Det er et fald i forhold til samme periode sidste år, hvor driftsomkostningerne landede på 10,2 mio. kr.

"Faldet i driftsomkostninger skyldes, at omkostningerne til renovering og indretning af lejemål i første kvartal 2017 udgør 0,1 mio. kr. mod 3,9 mio. kr. i samme periode sidste år. De realiserede omkostninger til renovering og indretning ligger væsentligt under det forventede niveau for resten af året," skriver Fast Ejendom i regnskabet.

Værdien af Fast Ejendoms ejendomme udgør 956,4 mio. kr., hvilket er det samme som ved udgangen af 2016.

Periodens pengestrøm landede med 2 mio. kr. et godt stykke over sidste års resultat i samme periode, hvor den var på 0,1 mio. kr.

Fast Ejendom justerer strategien: ”Der er stadig svag efterspørgsel”

Resultatet skrumper hos Fast Ejendom

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier