EjendomsWatch

Catella: Stor og stadigt stigende efterspørgsel på ungdomsboliger

I en ny analyse kigger kapitalforvalteren Catella på ungdomsboliger fra en investorvinkel. På europæisk plan er der fortsat stor efterspørgsel og kun udsigt til mere. Samtidigt er der god mulighed for at regulere husleje, når lejeperioderne er korte.

Ungdomsboligprojekt på Ørestaden i København. | Foto: PR

En strukturel mangel på ungdomsboliger vil sikre investorer mod tomgang - både i højkonjunktur og lavkonkjunktur. Det fortæller den svenske kapitalforvalter Catella i en ny analyse, der kigger på europæiske studieboliger ud fra et investorsynspunkt.

"Studieboliger er kontracykliske. Det betyder, at under lavkonjunktur så stiger efterspørgslen typisk, fordi der er færre jobs i samfundet. Men under højkonjunktur er en høj efterspørgsel også sikret på grund af den strukturelle mangel på studieboliger i især storbyer," skriver Catella i analysen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier