EjendomsWatch

Islænding, inder, nordmand, franskmand og amerikaner rykker ind i Nordicom

Hele bestyrelsen udskiftes på dagens generalforsamling. Dansk næstformand trækker sit kandidatur.

Rebæk Søpark er blandt de ejendomme, som Nordicom ejer. | Foto: PR

Det gældstyngede, børsnoterede ejendomsselskab Nordicom, som storaktionæren, den britiske kapitalforvalter Park Street Asset Management er ved at overtage kontrollen med, vil på en ekstraordinær generalforsamling torsdag få udskiftet hele sin bestyrelse.

Af en børsmeddelelse fremgår det samtidig, at den nuværende næstformand, Michael Vad Petersen, alligevel ikke er villig til genvalg.

Ind i bestyrelsen indtræder Park Streets grundlægger, Pradeep Pattem. Han ledsages af firmaets chef for Nordeuropa, islandske Hallur Thordarson, der i lighed med Pattem har en baggrund i den finansielle sektor.

Desuden indtræder norske Lars-Andreas Nilsen, der driver sit eget investeringsfirma og har en fortid i bl.a. Nordea og SEB samt franske Anita Kamal, der har været hos Citadel og Merrill Lynch.

Sidste kandidat til bestyrelsen er Ohene Kwapong, der er amerikansk statsborger med en fortid hos bl.a. Deutsche Bank og RBS.

Britisk storaktionær afgiver købstilbud på Nordicom

Ny Nordicom-ejer kræver nuværende bestyrelse udskiftet 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier