EjendomsWatch

Difko opnår comeback hos investorer med nyt ejendomsprojekt

Med løfte om 10 pct. i afkast har interessen for investeringsselskabet Difkos første ejendomsprojekt i syv år været til at føle på.

Investeringsselskabet Difko har på få uger fået fuldtegnet et nyt ejendomsprojekt i Aarhus og markerer dermed, at danskerne ikke helt har glemt investeringsselskabet, som ellers har ligget underdrejet i en lang årrække.

"Salget slår én gang for alle fast, at investeringsvirksomheden Difko igen er i stand til at erhverve nye solide projekter. Det betyder, at en bred gruppe danskere nu igen kan investere penge i fast ejendom gennem Difko og få et godt afkast ud af det," skriver Difko i en pressemeddelelse.

“Med salget vender Difko tilbage til det fundament, virksomheden oprindeligt blev skabt på - at sørge for, at danskere sammen kan investere i gode, sunde og solide projekter. Vi er meget tilfredse med projektets succes, men vi stopper ikke her. Vi holder næsen i sporet og har flere projekter i pipelinen” siger adm. direktør Carsten Lykke i meddelelsen og bekræfter dermed, hvad han sagde til EjendomsWatch i et interview i november.

Ny direktør vil revitalisere Difko med nye ejendomsprojekter  

Efterspørgslen på projektet i Aarhus Syd har ifølge Difko været så stor, at man anbefaler interesserede og potentielle investorer allerede nu at blive skrevet op til det næste projekt.

Projektet, A/S Difko Aarhus Syd, er en investering i en nyopført boligejendom i Viby ved Aarhus, hvor der pt. er mangel på lejeboliger.

Samtidig kan investorerne se frem til et afkast på ca. 10 pct. pr. år, fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier