EjendomsWatch

Nye skatteregler kommer på tværs af eks-politikers ejendomshandel

En forhenværende konservativ folketingspolitiker og reklamemand vil sælge ud af 81.640 kvm svenske og finske ejendomme, hvor også dansk pensionskasse er medejer. Men den svenske regering har sat en kæp i hjulet, siger han til EjendomsWatch.

Jens Heimburger | Foto: PR

Som forhenværende konservativ folketingsmedlem kender Jens Heimburger til det politiske system som politiker, og som nuværende ejendomsinvestor har han set det politiske system fra den anden side. Manden, hvis formue først blev tjent i reklamebranchen, må nu udsætte en ejendomshandel til en lille milliard, fordi den svenske regering varsler med ny lovgivning.

Udover titlerne af politiker, reklamemand og ejendomsinvestor er han gennem sit investeringsfirma også involveret i ravsmykker, almindelige smykker, armaturer, creme og et afrikansk safarifirma. Ejendomme udgør en solid grundsten, der skal gøre det hele lidt mere sikkert.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier