EjendomsWatch

Nye skatteregler kommer på tværs af eks-politikers ejendomshandel

En forhenværende konservativ folketingspolitiker og reklamemand vil sælge ud af 81.640 kvm svenske og finske ejendomme, hvor også dansk pensionskasse er medejer. Men den svenske regering har sat en kæp i hjulet, siger han til EjendomsWatch.

Jens Heimburger | Foto: PR

Som forhenværende konservativ folketingsmedlem kender Jens Heimburger til det politiske system som politiker, og som nuværende ejendomsinvestor har han set det politiske system fra den anden side. Manden, hvis formue først blev tjent i reklamebranchen, må nu udsætte en ejendomshandel til en lille milliard, fordi den svenske regering varsler med ny lovgivning.

Udover titlerne af politiker, reklamemand og ejendomsinvestor er han gennem sit investeringsfirma også involveret i ravsmykker, almindelige smykker, armaturer, creme og et afrikansk safarifirma. Ejendomme udgør en solid grundsten, der skal gøre det hele lidt mere sikkert.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier