EjendomsWatch

Tøjmilliardær køber strøgejendom i København til rekordlavt afkast

Aberdeen Asset Management og Nybolig Erhverv formidler handel med ejendom på en af Københavns mest attraktive adresser. Køber udbygger sin ejendomsformue, der er skabt gennem kendt tøjimperium.

Foto: PR

En af de mest attraktive ejendomme på Strøget i København bliver nu solgt for et ganske betydeligt, trecifret millionbeløb.

Det er ejendommen Købmagergade 3, som efter en gennemgribende istandsættelse har fået ny ejer, der ifølge selskabsregistret er ingen ringere end Allan Warburg, partner i tøjimperiet Bestseller i Kina, hvor Bestseller-topchef og ejer Anders Holch Povlsen er største aktionær.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier