EjendomsWatch

Salg af strøgejendom skæpper i kassen hos taskekæde

Fonden bag danske butikskæde Neye har fået udbetalt et udbytte af de helt store. Det skyldes blandt andet salget af strøgejendom samt Neye-fondens hovedkvarter ved Strøget i København til udenlandsk investor.

Strøgejendommen Vimmelskaftet 30 udgør sammen med naboejendommen Vimmelskaftet 28 en firetagers butik for den spanske tøjkæde Zara. | Foto: Google Street View

Fonden bag den danske butikskæde med lædervarer Neye har nydt godt af et sælge en strøgejendom og sit hovedkvarter til den britiske kapitalforvalter M&G Real Estate.

Fonden har fået udbetalt et udbytte af de helt store, skriver Finans. Det fremgår af 2015/16-regnskabet for Neye Holding, der er 100 pct. ejet af Neye-fonden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier