EjendomsWatch

Castellum sælger ejendomme for over 3 milliarder

Det svenske ejendomsselskab fortsætter frasalgsfesten og sælger portefølje på 32 ejendomme for et milliardbeløb. Dermed er selskabet strategisk i mål.

Foto: PR

Målet var et frasalg på 4 mia. svenske kr. inden årsskiftet, og Castellum har løbende solgt ud af porteføljen for at indfri sin egen forventning. Men med et frasalg af 32 ejendomme i Sverige nøjes Castellum ikke bare med at krydse målstregen, de fortsætter langt forbi den.

For salget af de 32 ejendomme indbringer det svenske ejendomsselskab 4,5 mia. svenske kr., eller hvad der svarer til ca. 3,41 mia. kr. Dermed suppleres det seneste frasalg på en kvart mia. kr. betragteligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier