EjendomsWatch

Medie: Pensionsselskaber arbejder på stor handel

Danica Pension og ATP forhandler om at lade sidstnævnte købe sig ind i Danica Ejendommes butikscentre, skriver medie. 

Foto: PR

For blot nogle uger siden købte ATP sig ind i Danica Pension milliardprojekt på Postgrunden i København, og nu ser det ud til, at der er mere på vej mellem de to pensionsselskaber.

Ifølge mediet Insidebusiness forhandler Danica og ATP i al hemmelighed om at lade ATP købe sig ind i Danica Ejendommes 16 butikscentre, der der har en værdi på helt op til 15 mia. kr. og blandt andet tæller Lyngby Storcenter, Frederiksberg Center og City 2.

I november skrev samme medie, at Danica Ejendomme lurede på et omfattende frasalg af både kontorlokaler og storcentre, og det ønske er muligvis kommet et skridt nærmere. I forhandlingerne mellem Danica og ATP er der ifølge Insidebusiness ikke tilknyttet nogen klassisk mægler, men Danica får blandt andet assistance af Deas, der står for driften af de fleste af centrene.

Direktør i ATP Ejendomme, Michael Nielsen, ønsker ikke at kommentere på, om der pågår forhandlinger mellem de to parter, men da offentliggørelsen om samarbejdet med Postgrunden fandt sted sagde selvsamme direktør, at man var positivt stemt over for flere investeringer sammen med Danica Ejendomme.

ATP køber sig ind i Danicas milliardprojekt Postgrunden 

ATP-direktør vil ikke udelukke flere fælles investeringer med Danica 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier