Medie: Pensionsselskaber arbejder på stor handel

Danica Pension og ATP forhandler om at lade sidstnævnte købe sig ind i Danica Ejendommes butikscentre, skriver medie. 
Foto: PR
Foto: PR

For blot nogle uger siden købte ATP sig ind i Danica Pension milliardprojekt på Postgrunden i København, og nu ser det ud til, at der er mere på vej mellem de to pensionsselskaber.

Ifølge mediet Insidebusiness forhandler Danica og ATP i al hemmelighed om at lade ATP købe sig ind i Danica Ejendommes 16 butikscentre, der der har en værdi på helt op til 15 mia. kr. og blandt andet tæller Lyngby Storcenter, Frederiksberg Center og City 2.

I november skrev samme medie, at Danica Ejendomme lurede på et omfattende frasalg af både kontorlokaler og storcentre, og det ønske er muligvis kommet et skridt nærmere. I forhandlingerne mellem Danica og ATP er der ifølge Insidebusiness ikke tilknyttet nogen klassisk mægler, men Danica får blandt andet assistance af Deas, der står for driften af de fleste af centrene.

Direktør i ATP Ejendomme, Michael Nielsen, ønsker ikke at kommentere på, om der pågår forhandlinger mellem de to parter, men da offentliggørelsen om samarbejdet med Postgrunden fandt sted sagde selvsamme direktør, at man var positivt stemt over for flere investeringer sammen med Danica Ejendomme.

ATP køber sig ind i Danicas milliardprojekt Postgrunden 

ATP-direktør vil ikke udelukke flere fælles investeringer med Danica 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også