EjendomsWatch

Pensionskasser køber for 860 mio. kr. af Thylander

DIP og JØP overtager ni ejendomme, der hidtil har ligget i fond under Thylander Gruppen.

Foto: PR

Pensionskasserne DIP og JØP overtager i alt ni ejendomme centralt i København, meddeler pensionskasserne.

Den ældste ejendomme er opført helt tilbage i 1736, indeholder en bred vifte af boliger og erhvervslejemål. En af ejendommene er den velkendte Onsgaard, som med sine 71 herskabslejligheder og 18 erhvervslejemål, har en eftertragtet beliggenhed ud til Strandvejen i Hellerup.

"DIP’s investering udgør ca. 300 mio. kr. og JØP’s ca. 560 mio. kr.," skriver pensionskasserne.

Ejendommene omfatter godt 30.000 kvm fordelt på 140 lejligheder samt 24 butiks- og seks kontorlejemål i Dronningens Tværgade 8, Mariendalsvej 38-40, Ny Adelgade 3, Ole Suhrs Gade 13-15, Sigbrits Allé 3-5, Strandvejen 185 m.fl., Christianshavns Kanal 4, Gammel Kongevej 74A og Kronprinsensgade 7.

Ejendommene har hidtil ligget i selskabet TG Partners, der er en fond under Thylander Gruppen med ejendomsveteranen Lars Thylander i spidsen. Handlen sker som en selskabshandel, hvor DIP og JØP overtager alle aktier i selskabet, hvori ejendommene er anbragt.

Thylander Gruppen vil rejse milliard i ny ejendomsfond

Thylander Gruppen køber københavnsk kontorejendom

Thylander Gruppen leverer solidt afkast til investorerne 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier