EjendomsWatch

Pensionskasser køber for 860 mio. kr. af Thylander

DIP og JØP overtager ni ejendomme, der hidtil har ligget i fond under Thylander Gruppen.

Foto: PR

Pensionskasserne DIP og JØP overtager i alt ni ejendomme centralt i København, meddeler pensionskasserne.

Den ældste ejendomme er opført helt tilbage i 1736, indeholder en bred vifte af boliger og erhvervslejemål. En af ejendommene er den velkendte Onsgaard, som med sine 71 herskabslejligheder og 18 erhvervslejemål, har en eftertragtet beliggenhed ud til Strandvejen i Hellerup.

"DIP’s investering udgør ca. 300 mio. kr. og JØP’s ca. 560 mio. kr.," skriver pensionskasserne.

Ejendommene omfatter godt 30.000 kvm fordelt på 140 lejligheder samt 24 butiks- og seks kontorlejemål i Dronningens Tværgade 8, Mariendalsvej 38-40, Ny Adelgade 3, Ole Suhrs Gade 13-15, Sigbrits Allé 3-5, Strandvejen 185 m.fl., Christianshavns Kanal 4, Gammel Kongevej 74A og Kronprinsensgade 7.

Ejendommene har hidtil ligget i selskabet TG Partners, der er en fond under Thylander Gruppen med ejendomsveteranen Lars Thylander i spidsen. Handlen sker som en selskabshandel, hvor DIP og JØP overtager alle aktier i selskabet, hvori ejendommene er anbragt.

Thylander Gruppen vil rejse milliard i ny ejendomsfond

Thylander Gruppen køber københavnsk kontorejendom

Thylander Gruppen leverer solidt afkast til investorerne 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier