EjendomsWatch

Transportcenter kaprer modekoncern som domicillejer

Dansk Transport Centers ejendommene langs motorvejen ved Vejle Nord skal udnyttes til mere end et knudepunkt indenfor transport.

Foto: PR

En rekonstruktion af modekoncernen Moss Copenhagen betyder, at selskabets nye ledelse har valgt Vejle som ny fysisk placering for en række medarbejdere. Det skriver Colliers, der har formidlet udlejningen, i en pressemeddelelse.

I Dansk Transport Centers udviklingsprojekt Exxit 59, hvor man vil tiltrække virksomheder til en række erhvervslejemål langs motorvejen ved Vejle Nord ,har Moss Copenhagen lejet ca. 3500 kvm domicilejendom med kontor, showroom og lager.

"Vi glæder os til at byde MOSS Copenhagen velkommen til området; virksomhedens profil og branche giver gode muligheder for at udvide de synergier, der er ved at placere sig i området Vejle Nord," siger Helle F. Andersen, direktør ved Exxit 59, i pressemeddelelsen.

MOSS Copenhagen flytter lager og salg til Vejle og dermed 25 nye arbejdspladser i Vejle. Derimod forbliver indkøb, design og marketing i København.

EjendomsWatch har tidligere beskrevet, hvordan familien Bagger-Sørensen, der har tjent milliarder på tyggegummikoncernen Gumlink i Vejle, også bygger og udvikler erhvervsejendomme langs motorvejen ved Vejle Nord.

Tyggegummidynasti blæser på underskud i ejendomsselskab

Skub i erhvervsejendomme i Vejle

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier