EjendomsWatch

Transportcenter kaprer modekoncern som domicillejer

Dansk Transport Centers ejendommene langs motorvejen ved Vejle Nord skal udnyttes til mere end et knudepunkt indenfor transport.

Foto: PR

En rekonstruktion af modekoncernen Moss Copenhagen betyder, at selskabets nye ledelse har valgt Vejle som ny fysisk placering for en række medarbejdere. Det skriver Colliers, der har formidlet udlejningen, i en pressemeddelelse.

I Dansk Transport Centers udviklingsprojekt Exxit 59, hvor man vil tiltrække virksomheder til en række erhvervslejemål langs motorvejen ved Vejle Nord ,har Moss Copenhagen lejet ca. 3500 kvm domicilejendom med kontor, showroom og lager.

"Vi glæder os til at byde MOSS Copenhagen velkommen til området; virksomhedens profil og branche giver gode muligheder for at udvide de synergier, der er ved at placere sig i området Vejle Nord," siger Helle F. Andersen, direktør ved Exxit 59, i pressemeddelelsen.

MOSS Copenhagen flytter lager og salg til Vejle og dermed 25 nye arbejdspladser i Vejle. Derimod forbliver indkøb, design og marketing i København.

EjendomsWatch har tidligere beskrevet, hvordan familien Bagger-Sørensen, der har tjent milliarder på tyggegummikoncernen Gumlink i Vejle, også bygger og udvikler erhvervsejendomme langs motorvejen ved Vejle Nord.

Tyggegummidynasti blæser på underskud i ejendomsselskab

Skub i erhvervsejendomme i Vejle

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier